Nieuwe opdracht

Futureproof complex
voor MartiniPlaza

21.04.2022

De grootste evenementenlocatie van Noord-Nederland, MartiniPlaza gaat de komende jaren haar huisvesting toekomstbestendig maken. Het complex is in de loop van de jaren in diverse fases gebouwd. In de jaren 70  en 80 zijn drie evenementenhallen en een vergadercentrum gerealiseerd. Begin deze eeuw vond vervolgens een grote aanpassing plaats door de toevoeging van een nieuwe entree, een topporthal en de uitbreiding en doorontwikkeling van één van de evenementenhallen tot een theaterzaal met bijna 1.600 stoelen.

Op dit moment staat MartiniPlaza voor de opgave om de gedateerde gebouwdelen te moderniseren of te vervangen. Daarnaast moeten ondermeer de horecavoorzieningen en de routing in het complex verbeterd worden en dient de onderlinge samenhang van gebouwdelen geoptimaliseerd worden.

Wij verzorgen in opdracht van MartiniPlaza het gehele proces van planontwikkeling en realisatie. Dit betreft zowel de eerste ingrepen op de korte termijn als de verdere modernisering op de middellange termijn.

Onze rol

  • Begeleiding ontwerp- en bouwproces namens gebruiker
  • Nazorg na oplevering

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen? Laten wij een bakkie doen.