Nieuwe opdracht

Nieuwe huisvesting
poppodium Baroeg

21.03.2022

Poppodium Baroeg bestaat al ruim veertig jaar en is daarmee het oudste poppodium van Rotterdam. Het podium heeft een capaciteit van 350 bezoekers en biedt een structureel aanbod van gevestigde, vernieuwende en talentvolle bands binnen de harde en alternatieve genres van de popmuziek. Baroeg is dan ook een begrip onder de liefhebbers van betreffende muziekstromen. Die erkenning heeft er voor gezorgd dat Baroeg verkozen is tot Echt Rotterdams Erfgoed.
Om als poppodium haar positie te behouden en mogelijk zelfs te verstevigen is nieuwe huisvesting noodzakelijk. De nieuwe huisvesting moet er voor zorgen dat Baroeg haar exploitatie kan optimaliseren en de huisvesting beter kan benutten. Tevens voldoet de huidige huisvesting niet meer aan de eisen die tegenwoordig en in de toekomst gesteld worden aan poppodia. Nieuwe huisvesting is voor de verdere ontwikkeling van Baroeg daarom noodzakelijk.

Wij ondersteunen, adviseren en begeleiden Baroeg bij de ontwikkeling van hun nieuwe huisvesting, welke in opdracht van Gemeente Rotterdam ontwikkeld wordt.

Onze rol

  • Begeleiding ontwerp- en bouwproces namens gebruiker
  • Nazorg na oplevering

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen? Laten wij een bakkie doen.